31 декември 2014 г.

Оливър Стоун взе интервю от Виктор Янукович

Оливър Стоун се е срещнал и взел интервю от Виктор Янукович, става ясно от публикувано съобщение на профила в Facebook на известния американски режисьор. 


нтервюирах Виктор Янукович 4 часа в Москва за англоезичен документален филм продуциран от украинци. Очаквайте детайлите в самия филм, но изглежда ясно, че стрелците, които убиха 14 полицаи, 45 протестиращи и раниха около 85 граждани в Киев са били представители на трета страна. Според мнозина тези чужди елементи носят отпечатъците на ЦРУ. Спомнете си демонстрациите против Чавес и смяната на режима там през 2002-ра. Подобна техника бе използвана и против Мадуро тази година. ЦРУ създава достатъчно хаос, за да наложи посока на стечението на обстоятелства, както в Чили, Иран и безброй други случаи, това е мека силова техника наречена ‘Regime Change 101.’ Това е мръсна история, която Западът нарича "Русия в Крим", а всъщност истинската история е "САЩ в Украйна". Една сюрреалистична перверзна история, която се повтаря отново и отново, както кампанията на Буш срещу Ирак. За да разберете по-обстойно ситуацията, вижте анализа на Пепе Ескобар The new European ‘arc of instability"



Оливър Стоун е посетил Москва през ноември и се е срещнал с Владимир Путин във връзка с друг негов интересен филмов проект наречен "Файловете на Сноудън". 

"Искам да покажа гледната точка, която американците не искат да чуят", споделя режисьорът.


Коментарите на самите украинци са изпълнени с остро негодувание, но все пак трябва да се замислим какво казва един независим търсач на исторически истини, какъвто е Стоун. Дали медиите и новинарските емисии не ни "филмират" и оформят нагласите ни в желана от някой друг посока?

Няма коментари:

Публикуване на коментар